aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑξιολογεί τον Τέλες για το κέντρο της

Αξιολογεί τον Τέλες για το κέντρο της

Το παλεύει η Αλκή για την απόκτηση μέσου, με την οποίαν θα ολοκληρωθούν εκτός απροόπτου οι μετεγγραφές του Ιανουαρίου, μετά την απόκτηση των Γιοάν Τριμπό και Ισμαέλ Φοφανά.

Ο Κώστας Σακκάς προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες, ώστε να εξασφαλιστεί η υπογραφή του εκλεκτού και να τον έχει το συντομότερο στη διάθεσή του. Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και οι επαφές είναι προχωρημένες.

Ωστόσο, ώσπου δεν κλείνει το κεφάλαιο, όπως είναι φυσικό αυξάνονται οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές. Μάλιστα διέρρευσε το όνομα του Πάουλο Τέλες (φωτό). Όπως μας ελέχθη από τις τάξεις των κυανέρυθρων, ο Πορτογάλος μέσος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι προτάθηκαν από διάφορους ατζέντηδες. Προς το παρόν, όμως, δεν έγινε κίνηση για την απόκτησή του.

Πρόκειται για 25χρονος μέσο, ο οποίος ανήκει στη Φαρένσε, ομάδα Β’ Κατηγορία της πατρίδας του. Στην τρέχουσα σεζόν έγραψε μία συμμετοχή, αγωνιζόμενος αλλαγή. Τις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους βρέθηκε στη Βουλγαρία για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, με την οποίαν είχε 34 συμμετοχές και ένα γκολ. Προτού αγωνιστεί στη βαλκανική χώρα, ήταν στην Ισπανία για τις Ντεπορτίβο, Γκιχουέλο και Κομποστέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ