aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑυγουστή: «Το πιο λίγο δικαιούμασταν ισοπαλία, άδικα χάσαμε»

Αυγουστή: «Το πιο λίγο δικαιούμασταν ισοπαλία, άδικα χάσαμε»

Άδικη χαρακτήρισε ο Σωφρόνης Αυγουστή την ήττα από την Ανόρθωση (2-1) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ σημείωσε πως η ομάδα του έδειξε την ποιότητά της όμως πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα και τα λάθη της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα ντέρμπι. Θέλαμε πολύ να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και το δείξαμε από την αρχή. Προηγηθήκαμε, μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ και όταν δεχθήκαμε το τέρμα μπήκε η Ανόρθωση στο παιχνίδι.  Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος κέρδισε μέτρα και με πολλά φάουλ κατάφερε να πετύχει άλλο ένα τέρμα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δεν τα καταφέραμε και πιστεύω χάσαμε άδικα,. Το πιο λίγο που δικαιούμασταν σήμερα ήταν η ισοπαλία. Στα μεγάλα παιχνίδια τα λάθη πληρώνονται και εμείς τα πληρώσαμε με τον ίδιο τρόπο δύο φορές. Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα σαν ομάδα, αλλά πρέπει να παίρνουμε αποτελέσματα για να ανέβουμε αυτό τον Γολγοθά. Υπάρχει η διακοπή που θα δουλέψουμε, αλλά σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Θα σταθώ σε όλα τα παιχνίδια που είμαι εγώ και είδα απίστευτη συμπεριφορά από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Είναι δίπλα στην ομάδα, χάσαμε, ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ και είναι δίπλα μας, στις αποτυχίες χειροκρότησαν σε άλλο ένα παιχνίδι, θέλουμε να χειροκροτούν στις επιτυχίες και να τους δίνουμε χαρά».

Για τη διαφορά στην απόδοση του ΑΠΟΕΛ στα δύο ημίχρονα: «O αντίπαλος άλλαξε σύστημα και ήρθε στο δικό μας, σίγουρα εκεί πάει στο ένας εναντίον ενός, έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί στις μονομαχίες για να μην μας επηρεάσει και να πάμε πιο πίσω. Στην πορεία αλλάξαμε εμείς τρόπο παιχνιδιού, πήγαμε με τετράδα για να κερδίσουμε μέτρα, αλλά δεν τελειώσαμε μια καλή φάση που είχαμε στο τέλος για να ισοφαρίσουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ