aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Oι παίκτες μου έδειξαν υπομονή - Το καλύτερο από τη μέρα που ήρθα»

Αυγουστή: «Oι παίκτες μου έδειξαν υπομονή – Το καλύτερο από τη μέρα που ήρθα»

Υπονοούμενο για τη διαιτησία άφησε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Κύπριος προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την υπομονή που επέδειξαν, ενώ χαρακτήρισε την εμφάνιση απέναντι στους μαυροπράσινους ως την κορυφαία της καριέρας του στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν υπομονή για κάποια πράγματα. Παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι από τη μέρα που ήρθα. Μας έκανε φάση ο αντίπαλος μετά που μείναμε με δέκα παίκτες, γι’ αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου αν και δεν κερδίσαμε.

Είναι κρίμα που χάσαμε αυτούς του πολύτιμους βαθμούς. Έδειξαν οι επιστροφές ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε.

Πλην το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ, στα υπόλοιπα παιχνίδια έπρεπε να κερδίσουμε. Έχει εφτά αγωνιστικές που προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, από λεπτομέρειες αστοχίες και λίγο η ατυχία μας έχουν στοιχήσει τις νίκες. Αλίμονο να έχουμε παράπονο από τους ποδοσφαιριστές, όλοι ξέρουμε ποσό καλή ομάδα είναι στις αντεπιθέσεις ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας έδειξε από την αρχή τη θέλει. Χωρίς λόγο υπήρχε εκνευρισμός και αυτό δεν οφείλεται σε εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ