aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό – Έγινε μεγάλη προσπάθεια»

Αυγουστή: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό – Έγινε μεγάλη προσπάθεια»

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών της Ομόνοιας και την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όχι με το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ένα κλασικό ντέρμπι με αρκετό πάθος από τις δυο ομάδες. Δεν υπήρχαν αρκετές φάσεις από τις δυο ομάδες, πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, προσπάθησαν για τη νίκη και οι δυο ομάδες. Κρατώ την αντίδραση της ομάδας και ειδικά στο δεύτερο μέρος που καταφέραμε να μην χάσουμε. Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το βαθμό, όμως η προσπάθεια ήταν μεγάλη και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Κάθε παιχνίδι θέλουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους για τη νίκη. Σήμερα καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί νομίζω θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ».

Για τον Νικόλα Παναγιώτου: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον ξέρουμε. Στο ματς που τον ξεκίνησα και τον έβγαλα ήταν γιατί δεν είχε αγωνιστικά λεπτά. Δουλεύει στις προπονήσεις, είναι συγκεντρωμένος έχει ποιότητα. Έδεσε με τον Γιούστε και γι’ αυτό παίζει. Πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι γιατί θα τους χρειαστούμε όλους».

Για την προσέγγιση στο πρωτάθλημα: «Έχουν πιο υψηλές εντάσεις τα παιχνίδια στο πρώτο γκρουπ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους έχουμε όλους έτοιμους και στα παιχνίδια του κυπέλλου να επιλέξουμε τους κατάλληλους».

Τι άλλαξε στο «Ηλίας Πούλλος»: «Πρέπει να κτίζουμε στις επιτυχίες και στη ψυχολογία των παικτών. Να αντιληφθούν ότι είναι καλοί και να πάρουμε το καλύτερο. Οι αλλαγές σήμερα άλλαξαν την εικόνα της ομάδας και αυτό είναι πολύ θετικό για τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ