aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑβελάιρας, στόπερ και υπό προϋποθέσεις δεξιός μπακ

Αβελάιρας, στόπερ και υπό προϋποθέσεις δεξιός μπακ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΧΑΡΟΥΣ

Ακόμη δεν καθορίστηκε η ακριβής ημερομηνία άφιξης του Ματίας Ενρίκε Αβελάιρας (φωτό), όμως, οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας τον αναμένουν μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες, ώστε να περάσει από ιατρικά τεστ και εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, να υπογράψει συμβόλαιο και να ενεργοποιηθεί η συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα κλείσει και το ζήτημα απόκτησης κοινοτικού στόπερ και όπως μας λέχθηκε, αυτή θα είναι θεωρητικά η τελευταία «πινελιά στο ρόστερ» της επόμενης σεζόν. Σε περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμο οικονομικό κονδύλι, θα αποκτηθεί και ένας δεξιός μπακ ο οποίος θα θεωρείται ως αναπληρωματικός.

Ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων Μάκης Παπαϊωάννου, έκανε κρούση σε διάφορους κεντρικούς αμυντικούς και από αυτούς που θα απαντήσουν θετικά, θα επιλεγεί ο κατάλληλος. Η προσπάθεια για έγκαιρη συμπλήρωση του ρόστερ, αφορά στην επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή της στις αρχές Ιουλίου όταν αρχίσει η προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ