aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑθλητικός Δικαστής: Πρόστιμο στον Τιμούρ (όλες οι αποφάσεις)

Αθλητικός Δικαστής: Πρόστιμο στον Τιμούρ (όλες οι αποφάσεις)

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του διαιτητή Χαράλαμπου Θεοδώρου κατά του ΣΙΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ, ποδοσφαιριστή του ΑΣΙΛ που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  ΑΣΙΛ Λύσης – ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας/17.10.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Προκόπη Χατζησολωμού κατά του ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΗΝΑ, ποδοσφαιριστή της ΜΕΑΠ που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου – ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ Μόρφου/16.10.2021 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Ανδρέα Β. Αργυρού κατά του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΛΟΙΖΟΥ, ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΠΟ Ορμήδειας – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς/16.10.2021 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Δημήτρη Κυριάκου κατά του ΜΙΧΑΛΗ ΓΑΒΡΙΗΛ, ποδοσφαιριστή του ΕΘΝΙΚΟΥ Άσσιας που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας – ΠΕΓΕΙΑ 2014/16.10.2021 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Νικόλα Αθανασίου κατά του ΜΑΡΙΟΥ ΖΑΧΑΡΙΟΥ, προπονητή της ΑΕΛ  που αποβλήθηκε γιατί διαμαρτυρόταν και αμφισβητούσε συνεχώς τα σφυρίγματα του διαιτητή και ενώ προηγουμένως τον είχε προειδοποιήσει ότι αν συνεχίσει θα τον απέβαλε και επίσης την ώρα που τον προειδοποιούσε τον ειρωνευόταν έντονα στον αγώνα Ανώτατη Κατηγορία Παίδων U17 Α’ Φάση ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕΛ Λεμεσού/16.10.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Πάφου FC:
(α) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18    της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος  CYTA   περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση  ΠΑΦΟΣ FC – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας/16.10.2021 (6η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού:
(α) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(γ) για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(δ) γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του Β’ ημιχρόνου κατά 3 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/17.10.2021 (6η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:
(α) της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο στο 23ο λεπτό του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) του Τιμούρ Κετσπάγια, προπονητή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα κατά την αποχώρηση τους από τον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση  ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/17.10.2021 (6η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΑΡΗΣ Λεμεσού/18.10.2021 (6η Αγωνιστική) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ  στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/17.10.2021 (6η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ Σωτήρας 2014–ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/15.10.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΕΡΜΗ Αραδίππου:
(α) για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας κατά τον διαιτητών του αγώνα στην λήξη του ημιχρόνου, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(γ) για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων των παιδιών επαναφοράς της μπάλας (Ball boys – ελλιπής αριθμός)  κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρχαν στον αγώνα μόνο 4 παιδιά  κατά παράβαση των άρθρων 39-46 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας και του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/15.10.2021 (5η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:
(1) του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου:
(α) γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 3 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) για επεισόδια που προκλήθηκαν από  ποδοσφαιριστές και παράγοντες  της ομάδας με ποδοσφαιριστές και παράγοντες  της αντίπαλης ομάδας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου κατά την αποχώρηση των ομάδων προς τα αποδυτήρια κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(2) του ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΘΕΟΧΑΡΗ,  ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου με αριθμό φανέλας 19 για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου κατά την αποχώρηση των ομάδων προς τα αποδυτήρια κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου – ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006/16.10.2021 (5η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:
(1) του ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 :
(α) για επεισόδια που προκλήθηκαν από  ποδοσφαιριστές και παράγοντες  της ομάδας με ποδοσφαιριστές και παράγοντες  της αντίπαλης ομάδας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου κατά την αποχώρηση των ομάδων προς τα αποδυτήρια κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) γιατί κατά παράβαση του πρωτοκόλλου για διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου αναφορικά με τον COVID -19 δεν παρουσίασε πριν την έναρξη του αγώνα προς τον διαιτητή του αγώνα τα αποδεικτικά στοιχεία (safe pass) για τους ποδοσφαιριστές που ήταν εγγεγραμμένοι στο φύλλο αγώνος όπως τούτο καθορίζεται στο παράρτημα 2 σελίδα 18 του πρωτοκόλλου.
Απόφαση: Πρόστιμο
(2) του OLIVEIRA ALVES VARELA FRANCISKO,  ποδοσφαιριστή του ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 με αριθμό φανέλας 50 για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου κατά την αποχώρηση των ομάδων προς τα αποδυτήρια κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου – Π.Ο Ξυλοτύμπου 2006/16.10.2021 (5η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:
(α) της ΑΛΚΗΣ Ορόκλινης γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 2 λεπτά  κατά παράβαση του άρθρου 4(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) του ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΙΑΜΠΟΥ γυμνασίαρχου της ΑΛΚΗΣ Ορόκλινης  για πλημμελή εκτέλεση τον καθηκόντων του και συγκεκριμένα στο 40 λεπτό του β΄ ημιχρόνου επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά που προκαλούσε ένταση και είχε στόχο τους διαιτητές του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 30 του Κεφ. ΧΙΙ  της Προκήρυξης Πρωταθλήματος  Β΄ Κατηγορίας 2021-2022 και του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΑΛΚΗ Ορόκλινης – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/16.10.2021 (5η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 2 λεπτά  κατά παράβαση του άρθρου 4(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΑΛΚΗ Ορόκλινης – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/16.10.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΙΤΡΟΥ γυμναστή του ΑΣΙΛ Λύσης για αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον βοηθό προπονητή της αντίπαλης ομάδας στο 74 λεπτό του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  ΑΣΙΛ Λύσης – ΑΟΑΝ ΑΓΙΑΣ Νάπας/17.10.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά:
(α) του BLASI MANUELE προπονητή της ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας  για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας στο 74 λεπτό του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) του FABRIZIO ANTONINI βοηθού προπονητή της ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας στο 74 λεπτό του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π
Απόφαση: Πρόστιμο
(γ) του SIMONE FUGALLI γυμναστή του σωματείου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας στο 74 λεπτό του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  ΑΣΙΛ Λύσης – ΑΟΑΝ ΑΓΙΑΣ Νάπας/17.10.2021 (5η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗ Ύψωνα γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα – Ε Ν ΘΟΙ Λακατάμειας/16.10.2021 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΕΘΝΙΚΟΥ Άσσιας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας – ΠΕΓΕΙΑ 2014 /16.10.2021 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΖ Ζακακίου γιατί δεν συμπλήρωσε και δεν επιβεβαίωσε ηλεκτρονικά στο σύστημα comment το φύλλο αγώνος, κατά παράβαση των όσων καθορίζονται στα άρθρα 12 – 15 του Κεφαλαίου ΙΧ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2021/2022 στον αγώνα  Πρωταθλήματος  Γ’ Κατηγορίας  ΑΕΖ Ζακακίου – ΕΛΗΑ Λυθροδόντα/16.10.2021 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ψευδά στον αγώνα  Πρωταθλήματος  Γ’ Κατηγορίας  ΟΜΟΝΟΙΑ Ψευδά – ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου/17.10.2021 (4η Αγωνιστική) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΟΜΟΝΟΙΑ Ψευδά – ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου/17.10.2021 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά:
(α) της ΠΑΕΕΚ γιατί επέτρεψε στον προπονητή της ομάδας να εισέλθει στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 23 του Κεφαλαίου ΙΧ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2021/2022 και της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Νέων και Παίδων περιόδου 2021/2022.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ προπονητή της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα και για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τους διαιτητές κατά παράβαση του άρθρου 23 του Κεφαλαίου ΙΧ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2021/2022 και της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Νέων και Παίδων περιόσου 2021/2022 και του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Αποκλεισμός 3 αγώνες και πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19  B’  Κατηγορίας ΑΕΖ Ζακακίου – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας/17.10.2021 (4η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:
(1) της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς:
(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) για επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές της ομάδας με ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο (σύρραξη) μετά το τέλος του αγώνα  κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(γ) για είσοδο παραγόντων και φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(2) του ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΡΙΔΗ  γυμνασίαρχου της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς για πλημμελή εκτέλεση τον καθηκόντων του και συγκεκριμένα μετά το τέλος  του αγώνα επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά που  είχε στόχο των διαιτητή του αγώνα (διαμαρτυρόταν έντονα προς το μέρος του διαιτητή με λόγια και χειρονομίες) κατά παράβαση του άρθρου 30 του Κεφ. ΧΙΙ  της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας 2021-2022 και του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Αποκλεισμός 4 αγώνες και πρόστιμο
στον  αγώνα  Πρωταθλήματος Νέων U19  Γ’ Κατηγορίας ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – ΠΕΓΕΙΑ 2014/17.10.2021 (4η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:
(α) της ΕΛΗΑΣ Λυθροδόντα ότι κατά παράβαση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος  Νέων & Παίδων και την Προκήρυξη Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου – ΕΛΗΑ Λυθροδόντα/17.10.2021 χρησιμοποίησε αντικανονικά τους ποδοσφαιριστές Άγγελο Κουμουρή, DOTTE BAWARA AUDRIC YANN, Ανδρέα Μιχαήλ, VAN LEEUWEN DEMBA STEVEN, TSIAMIS ANGELOS και Φρειδερίκο Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές δεν δικαιούνταν να αγωνισθούν γιατί σύμφωνα με την πιο πάνω προκήρυξη δικαιούνταν να αγωνισθούν μέχρι 5 ποδοσφαιριστές άνω των 19 και κάτω των  22   χρονών   κατά την 01.01.2022 και αγωνίσθηκαν 6
Απόφαση: Πρόστιμο
Στους ποδοσφαιριστές επέβαλε αποκλεισμό από ένα αγώνα και πρόστιμο.

*Ο αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου – ΕΛΗΑ Λυθροδόντα/17.10.2021(4η Αγωνιστική) για την τύχη του.
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 6-2 υπέρ της Ομόνοιας 29Μ.

*Μη διεξαχθείς αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων U15 A’ Φάση ΑΧΥΡΩΝΑΣ Λιοπετρίου – ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς /17.10.2021 (3η Αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

*Καταγγελία κατά του Κωνσταντίνου Παπαχριστοφόρου προπονητή του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας ο οποίος βρισκόταν στην κερκίδα καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα επεδείκνυε αντιαθλητική συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα (τους αποκαλούσε αχάπαρους, ανίδεους και επικίνδυνους για το άθλημα) κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα  Επίλεκτη Κατηγορία Παίδων  U15  A’  Φάση ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/16.10.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού γιατί κατά παράβαση του πρωτοκόλλου για διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου αναφορικά με τον COVID -19 δεν παρουσίασε πριν την έναρξη του αγώνα προς τον διαιτητή του αγώνα τα αποδεικτικά στοιχεία (safe pass) για 3  ποδοσφαιριστές που ήταν εγγεγραμμένοι στο φύλλο αγώνος όπως τούτο καθορίζεται στο παράρτημα 2 σελίδα 18 του πρωτοκόλλου στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων U14 Α’ Φάση GALACTICOS FOOTBALL CLUB – ΑΕΛ Λεμεσού/17.10.2021 (3η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά:
(α) του ΑΠΟΕΛ ότι κατά παράβαση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 στον αγώνα Ανώτατη Κατηγορίας Παίδων U14 Α’ Φάση ΠΑΦΟΣ FC – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/16.10.2021 χρησιμοποίησε αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ηρακλέους με αριθμό φανέλας 17 και συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνα.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ηρακλέους, αριθμός φανέλας 17 ότι έλαβε μέρος αντικανονικά ενώ δεν εδικαιούτο να αγωνισθεί στον  αγώνα Ανώτατη Κατηγορίας Παίδων U14 Α’ Φάση  ΠΑΦΟΣ FC – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας /16.10.2021 γιατί δεν ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνα
Απόφαση: Αποκλεισμός 1 αγωνιστικής και πρόστιμο
στον αγώνα  Ανώτατη Κατηγορία Παίδων  U14  A’  Φάση  ΠΑΦΟΣ FC–ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/16.10.2021(5η Αγωνιστική).

*Ο αγώνας  Ανώτατη Κατηγορία Παίδων  U14  A’  Φάση ΠΑΦΟΣ FC – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/16.10.2021(5η Αγωνιστική) για την τύχη του.
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της Πάφου.

*Καταγγελία κατά:
(1) της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου ότι κατά παράβαση της Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων και την Προκήρυξη της Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 στον αγώνα Επίλεκτη Κατηγορία Παίδων U17 ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας – ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου/16.10.2021 και στον αγώνα Επίλεκτη Κατηγορία Παίδων U16 ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας–ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου /16.10.2021 περιόδου 2021-2022 που ήταν ορισμένοι την ίδια ημερομηνία 16.10.2021 χρησιμοποίησε αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Θεοδώρου και συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής δεν δικαιούται να αγωνισθεί την ίδια ημερομηνία σε δύο διαφορετικά Πρωταθλήματα.
Απόφαση: Πρόστιμο
(2) του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Θεοδώρου  ότι έλαβε μέρος αντικανονικά ενώ δεν εδικαιούτο να αγωνισθεί στον αγώνα Επίλεκτη Κατηγορία Παίδων U17 ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας–ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου/16.10.2021 και στον αγώνα Πρωταθλήματος U16 ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας – ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου/16.10.2021 περιόδου 2021-2022 που ήταν ορισμένοι την ίδια ημερομηνία 16.10.2021 γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν δικαιούται να αγωνισθεί την ίδια ημερομηνία σε δύο διαφορετικά Πρωταθλήματα.
Απόφαση: Αποκλεισμός 1 αγωνιστικής και πρόστιμο

*Ο αγώνας Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων U17  ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας – ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου/16.10.2021 (5η Αγωνιστική) για την τύχη του.
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της Αγίας Νάπας.

*Ο αγώνας Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων U16 ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας – ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου/16.10.2021 (5η Αγωνιστική) για την τύχη του.
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της Αγίας Νάπας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ