aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθάνατη, όνομα και πράγμα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εκεί που πάει κάποιος να την ξεγράψει να ‘σου ξαναπετιέται. Ο λόγος για την Αλκή, που είναι Αθάνατη όνομα και πράγμα! Μετά τις δυο νίκες στο ξεκίνημα των πλέι οφ, ακολούθησαν δυο ήττες και έδωσε την εντύπωση πως, δύσκολα θα βρεθεί ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Όμως, η ομάδα του Σακκά έστειλε εκ νέου το μήνυμα πως είναι ικανή και αποφασισμένη να το παλέψει μέχρι τέλους για παραμονή στην Κατηγορία. Σ’ ένα σημαντικό ματς, όπως ήταν αυτό απέναντι στον Παραλίμνι, δήλωσε «παρούσα». Νίκησε με 2-0, ξεπέρασε τον αντίπαλό τους κατά δύο βαθμούς και αναπτερώθηκε το ηθικό όλων ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Το υποσχεθήκαμε και το κάνουμε. Μόνο περηφάνια νιώθουμε για αυτούς τους ποδοσφαιριστές και τους βγάζουμε το καπέλο. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να πετύχουμε το θαύμα», τόνισε σε δηλώσεις του ο Χρίστος Τζιάμπος. Χαρακτήρισε νίκη – οξυγόνο αυτήν επί του Παραλιμνίου και συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής: «Πάμε σε έναν ακόμη τελικό, όπου με νίκη θα κάνουμε σημαντικό βήμα για την παραμονή». Επίσης, εξέφρασε το παράπονο της διοίκησης για την απουσία του κόσμου. «Αναρωτιέμαι πού είναι ο κόσμος. Εκεί που όλοι μάς θεωρούσαν ξεγραμμένους, θα πετύχουμε κάτι εξωπραγματικό για τα κυπριακά δεδομένα. Ξέραμε ότι ήρθαν παίκτες με ποιότητα. Διαψεύσαμε τα γκάλοπ που μας είχαν ως πρώτο φαβορί για διαβάθμιση και συνεχίζουμε ώστε να τους διαψεύσουμε και σε δεύτερο στάδιο».

Ενόψει της αναμέτρησης με την Πάφο, το Σάββατο στο «Αμμόχωστος», ενδέχεται να είναι έτοιμος και ο Σταύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ