aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑστυνομία για τους παίκτες της Ομόνοιας: «Χωρίς να ενημερώσουν, αποχώρησαν από άλλη έξοδο»

Αστυνομία για τους παίκτες της Ομόνοιας: «Χωρίς να ενημερώσουν, αποχώρησαν από άλλη έξοδο»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας τοποθετείται αναφορικά με τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ομόνοια εξέδωσε η Αστυνομία.

Μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά, στους ισχυρισμούς των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας (Ντίσκερουντ, Μπασιρού και Τσέποβιτς), και ενός μέλους της προπονητικής ομάδας, ότι δέθηκαν επίθεση από οπαδούς της Ανόρθωσης. Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής ενημέρωση, όπως τονίζεται, τα εν λόγω πρόσωπα φαίνεται, χωρίς να ενημερώσουν την Αστυνομία, να αποχώρησαν από άλλη έξοδο από την συμφωνημένη με την Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!

Η σχετική αναφορά της Αστυνομίας:

Όσον αφορά ισχυρισμούς των ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ενός μέλους της προπονητικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ότι δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση από το ΤΑΕ Λάρνακας. Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής ενημέρωση, τα εν λόγω πρόσωπα φαίνεται, χωρίς να ενημερώσουν την Αστυνομία, να αποχώρησαν από άλλη έξοδο από την συμφωνημένη με την Αστυνομία.

Υπογραμμίζεται ότι η επίσημη αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναχώρησε με ασφάλεια, με τη συνοδεία της Αστυνομίας, όπως είχε προγραμματιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ