aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑστυνομία: «Δεχθήκαμε επίθεση από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ»

Αστυνομία: «Δεχθήκαμε επίθεση από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ»

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Αστυνομία, μέσω του οποίου ενημερώνει το για τα χθεσινά επεισόδια στο Τσίρειο στάδιο, στον επαναληπτικό αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: «Με επεισόδια, τραυματισμούς και συλλήψεις σημαδεύτηκε ο χθεσινός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, που βρίσκονταν στην δυτική κερκίδα, έβαλαν φωτιά σε αποχωρητήρια της κερκίδας. Για σκοπούς προστασίας των φιλάθλων, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, υπό την προστασία μελών της Αστυνομίας, επενέβησαν για να σβήσουν τη φωτιά, με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι έριχναν εναντίον τους πλαστικά καθίσματα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. Για την αποκατάσταση της τάξης, τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν μερική χρήση δακρυγόνων.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση, 37χρονος κάτοικος Λεμεσού και 21χρονος κάτοικος Λευκωσίας. Οι δύο φέρονται να αντιστάθηκαν στη σύλληψή τους και για να γίνει κατορθωτός ο περιορισμός τους, χρησιμοποιήθηκε η αναγκαία βία.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τόσο οι δύο συλληφθέντες, όσο και τέσσερα μέλη της Αστυνομίας. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι 37χρονος και 21χρονος φέρουν διάφορα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν από το Νοσοκομείο και τέθηκαν υπό κράτηση σε Αστυνομικό Σταθμό.

Όσον αφορά στους τέσσερις τραυματίες αστυνομικούς, όπως διαπιστώθηκε φέρουν κακώσεις, εκχυμώσεις και τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους. Οι τρεις από αυτούς, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν. Ο τέταρτος, υπέστη αντιβράχιο οίδημα στο δεξί χέρι. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στον ορθοπεδικό θάλαμο. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση».

Διαβάστε επίσης: Το… τρίτο ημίχρονο στο Τσιρείο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ