aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑς ρίξουν μια ματιά στα «φρέσκα» βίντεο

Ας ρίξουν μια ματιά στα «φρέσκα» βίντεο

Θυμάστε εκείνη την πολύκροτη υπόθεση με τη διεξαγωγή έρευνας από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για την κίνηση του Λόρια κατά την εκτέλεση του πέναλτι από τον Μπένσοπ. Ο Γεωργιανός είχε κάνει ένα νεύμα πριν το πέναλτι, απ’ αυτά που συνηθίζουν πολλοί τερματοφύλακες σε όλο τον πλανήτη κι ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους έσπευσε να αρχίσει την έρευνα.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα και οι δηλώσεις του Κετσπάγια που περιορίστηκε να πει «no comment», σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της Επιτροπής, ήταν οι λόγοι που τον ώθησαν να προχωρήσει στην έρευνα. Κι επειδή ξέσπασε σάλος είχαμε κι ανακοινώσεις ότι δεν υπήρξε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα, ούτε καν έντονη. «Απαρατήρητο» είχε περάσει το ματς για τους ατσίδες του στοιχήματος.

«Ο λόγος που συστάθηκε η Επιτροπή είναι για να προστατεύει τον Αθλητισμό. Δεν είναι Επιτροπή που έχει ως βάση της το στοίχημα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τον αθλητισμό, ακόμα και αν υπάρχει φήμη από τους φιλάθλους. Για παράδειγμα, ακόμα και αν δεν έγινε κάτι μεμπτό και αυτά τα βίντεο κυκλοφορούσαν, δεν θα ήταν ορθό. Αυτό το βίντεο με τον τερματοφύλακα κυκλοφορεί από την Πάφο μέχρι τον Απόστολο Ανδρέα», είχε υπεραμυνθεί της θέσης του -τότε- ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και πρόσθεσε: «Ποιος αποκλείει ότι το κούνημα του κεφαλιού δεν ήταν για προσυνεννόηση αγώνα. Εγώ ερωτώ, αν αυτή τη στιγμή μπορεί να μου κάποιος ότι ο τερματοφύλακας το έκανε κατά λάθος. Μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά;».

Είχε γίνει του Κουτρούλη ο γάμος, επειδή, σύμφωνα με τον Ανδρέα Παπαχαραλάμπους κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι στη φωτιά. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν πολλά βιντεάκια και δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα, η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, με τη νέα της σύνθεση να ρίξει μια ματιά. Πιο έμπειρη, πλέον, ποιος ξέρει, μπορεί να ανακαλύψει και… «λαβράκι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ