aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAς όψεται το VAR θα (πρέπει να) λέει ο Τιμόθεος Χριστοφή

Aς όψεται το VAR θα (πρέπει να) λέει ο Τιμόθεος Χριστοφή

Aς όψεται το VAR θα (πρέπει να) λέει ο Τιμόθεος Χριστοφή, μετά τον αγώνα του Απόλλωνα με τον Εθνικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο ρεφ της αναμέτρησης στο Τσίρειο δεν αντιλήφθηκε το χέρι του Χάμπου Κυριάκου στην περιοχή του Απόλλωνα στο 6’ και καταλόγισε την εσχάτη των ποινών αφού ενημερώθηκε από τον VAR (Κυριάκος Χριστοδούλου) να πάει να δει τη φάση στο on field review.

Ίδιο σκηνικό και στη φάση της επίτευξης του τρίτου τέρματος του Απόλλωνα λίγο πριν το χρονόμετρο στη Λεμεσό φτάσει στο 80’. Ο Θωμάς Ιωάννου ανέτρεψε τον Ψύχα στην περιοχή του Εθνικού, ο διαιτητής δεν είδε την παράβαση και αφού εξετάστηκε η φάση στο VAR ορθώς σφυρίχτηκε το πέναλτι.

Το VAR λειτούργησε ευεργετικά για τον διαιτητή και την εφαρμογή των κανονισμών για άλλη μία φορά και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία που η σωστή χρησιμοποίησή του διώχνει την προκατάληψη και περιορίζει κατά (πάρα) πολύ την αλλοίωση αποτελεσμάτων εξαιτίας διαιτητικών λαθών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ