aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑρτάβε σαν από μηχανής θεός! (video)

Αρτάβε σαν από μηχανής θεός! (video)

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με τον Αλφόνσο Αρτάβε να μπαίνει στο παιχνίδι στο 84ο λεπτό και να σκοράρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ερμής κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο και να διατηρηθεί στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρά το γεγονός ότι οι «φτεροπόδαροι» δεν ήταν ανώτεροι από τη Δόξα, εντούτοις κατάφεραν για ένα ακόμη παιχνίδι να χτυπήσουν στο φινάλε.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες περισσότερο ταλαιπώρησαν την μπάλα αλλά και τους 200 φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με το θέαμα που πρόσφεραν. Είναι ζήτημα αν δημιουργήθηκε μία αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες και όπως είναι λογικό το αποτέλεσμα ήταν αδύνατο να ξεκολλήσει από το στείρο 0-0. Και οι δύο ομάδες έκαναν πολλά εύκολα λάθη, δεν είχαν σωστή ανάπτυξη και μοιραία έμειναν χωρίς ευκαιρίες.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στο παιχνίδι με μεγαλύτερη διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά όταν σε έξι λεπτά δημιουργήθηκαν τρεις φάσεις για γκολ, με τους Νουρεντινόσκι και Νέγκρι να είναι οι πρωταγωνιστές και να κρατούν το μηδέν στην εστία τους.

Στη συνέχεια ο Ερμής ήταν ελαφρώς καλύτερος, κράτησε μπάλα και προσπάθησε να πιέσει ψηλά για να φθάσει στο γκολ. Η Δόξα κράτησε μακριά τους παίκτες του Νίκου Παναγιώτου, οι οποίοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο το γκολ στο φινάλε.

Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Αρτάβε, ο οποίος με πλασέ στο 90’+3 χάρισε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στον Ερμή και τον κράτησε στην εξάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αραδιππιώτες καταφέρνουν στο παρά κάτι να πάρουν βαθμούς και αυτό δείχνει τη μαχητικότητα που τους έχει μεταφέρει ο Νίκος Πααγιώτου. Η Δόξα, αν και δεν ήταν χειρότερη του Ερμή, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και παραμένει σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς έχει συμφωνήσει με τον Ισπανό Εμίλιο Σάντσεθ, ενώ ο Ερμής είναι κοντά σε Ισπανό επιθετικό.

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Νουρεντινόσκι, Ντε Βρίσε, Μπενγκά, Χριστοφή, Χριστόφ, Μαϊσουράντζε, Μπάουμαν (Αρτάμπε 84΄), Μαρτίνιουκ, Ντε Μέλο (Λίλλης 90′), Μασίνουα, Αλεξίου (Ντα Σίλβα 44΄).

Δόξα (Κάρλος Κορβεράν): Νέγκρι, Λεονάρντο, Πόλο, Ρεδόνδο, Δημητρίου, Κάστρο (Εντμάρ 74΄), Κένετι, Ρούντι, Αρετάς (Ρίβας 50΄), Φοφανά (Μάρκες 85΄), Μπεμπέτο.

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σκόρερ: 90’ + 3 Αρτάβε.

Κίτρινες: Μπάουμαν (6η), Μπεμπέτο (4η).

Αποβολές: – / -.

Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος.

Α’ Βοηθός: Τούρος Δώρος.

Β’ Βοηθός: Κυριάκου Κυριάκος.

4ος: Αθανασίου Νικόλας.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ