aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑAρνητικός ο Βεσελόφσκι, τα δεδομένα με τους άλλους τρεις και τον ΑΠΟΕΛ

Aρνητικός ο Βεσελόφσκι, τα δεδομένα με τους άλλους τρεις και τον ΑΠΟΕΛ

Για τα καυτά θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε (Super Sport FM 104.0) μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος, και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο μέλλον των Βεσελόφσκι, Τιάγκο, Χριστοφόρου και Κωστή.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τον Βεσελόφσκι: «Έχουμε κάνει δύο προτάσεις και μας έχει απαντήσει αρνητικά. Γίνονται διεργασίες και ευελπιστούμε να κλείσει το θέμα το συντομότερο δυνατό».

Για τον Τιάγκο: «Έχουμε μιλήσει μαζί του, είμαστε σε επικοινωνία και υπάρχουν θετικές ενδείξεις. Υπάρχει θέληση και στο οικονομικό είναι τελειωμένο το θέμα. Παραμένουν  κάποιες λεπτομέρειες. Ευελπιστούμε ότι την επόμενη βδομάδα να οριστικοποιηθεί η παραμονή του».

Για τον Χριστοφόρου: «Είπα ότι θα μιλήσουμε μετά το τέλος της περιόδου. Θα περιμένουμε να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και του ΑΠΟΕΛ για να έρθουμε σε επαφή. Υπάρχει επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, ευελπιστούμε και αυτό το θέμα να κλείσει θετικά».

Αν υπάρχει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ για τον Κωστή: «Δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον. Έγινε μια βολιδοσκόπηση πριν λίγο καιρό. Για τον Ιωάννη έχουμε συνεχώς βολιδοσκοπήσεις και από ομάδες του εξωτερικού. Η αξία του μέρα με τη μέρα θα ανεβαίνει. Δουλεύει πολύ σκληρά και είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής και είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα ακόμα και στο εξωτερικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ