aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑρνητική η απάντηση της Ομόνοιας στην ΑΕΚ για Κατελάρη

Αρνητική η απάντηση της Ομόνοιας στην ΑΕΚ για Κατελάρη

Δεύτερη πρόταση κατέθεσε η ΑΕΚ στην Ομόνοια για απόκτηση του Φάνου Κατελάρη όπως αποκάλυψε η «Goal News» σε σημερινό της δημοσίευμα. Υπενθυμίζουμε πως η πρώτη προσφορά των κιτρινοπράσινων ήταν στις τάξεις των 30.000 ευρώ συν κάποια μπόνους που ανέβαζαν την προσφορά στις 70.000 ευρώ, στην οποία η ομάδα της πρωτεύουσας απάντησε αρνητικά.

Διαβάστε επίσης: Επανήλθε με νέα πρόταση για Κατελάρη, αποκαλυπτικές λεπτομέρειες

Ωστόσο, η ομάδα της Λάρνακας κατέθεσε νέα πρόταση που έφτασε τις 100.000 ευρώ, η οποία δεν έγινε αποδεκτή σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Οι πράσινοι θεωρούν τον Κύπριο διεθνή σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα και γι’ αυτό χαρακτηρίζονται ως σκληροί διαπραγματευτές.

Τέλος, εκκρεμεί και το ραντεβού του «τριφυλλιού» με τον Κατελάρη καθώς οι δύο πλευρές αναμένεται πως θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η Ομόνοια επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ της τον 24χρονο μεσοαμυντικό και πιθανόν να προκύψει και τρίτη πρόταση αφού όπως  είναι ήδη γνωστό, ο Κατελάρης απέρριψε δύο προτάσεις του Δ.Σ. των πρασίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ