aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αρλούμπες από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες του νησιού»

«Αρλούμπες από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες του νησιού»

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης o πρώην αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος και μέλος του ΔΣ του ΑΠΟΕΛ, Μιχαλάκης Ραφαήλ, τοποθετείται σχετικά με τον… πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους γαλαζοκίτρινους και την Ομόνοια με αφορμή την ημέρα συνεχίσης του ντέρμπι.

Κάνει λόγο για… αρλούμπες από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες του νησιού, τις οποίες κανείς δεν μπορεί να πάρει σοβαρά.

Η ανάρτηση του Μιχαλάκη Ραφαήλ:

«Πρώτα διαβάσαμε το τιτίβισμα του Αποελ με το οποίο προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο κ Σοουζα έδειχνε το κόρνερ με το μεσαίο του δάκτυλο.

Σημερα τα επίσημα χείλη της Ομόνοιας μας ανέφεραν με πάσα σοβαρότητα ότι πρέπει να κατακυρωθεί υπέρ τους ο αγώνας της Ομίχλης επειδή ευθύνεται ο Αποελ για την προγραμματισμένη από μήνες χρήση του ΓΣΠ για την λειτουργία του Ποντίφικα!!

Και διερωτάσαι κανείς αν αυτές οι αρλούμπες προέρχονται επίσημα από τις δυο μεγαλύτερες ομάδες του νησιού, ποιος μπορεί να μας πάρει στα σοβαρά και πως μπορούμε να ζητήσουμε από τους νεαρούς οπαδούς να συμπεριφερθούν λογικά και κόσμια…. Ζητείται Ελπίς αλλά μάταια….»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ