aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΖήτησε ψυχή και συγκέντρωση

Ζήτησε ψυχή και συγκέντρωση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άρης προετοιμάζεται εντατικά για το ενδεχομένως καθοριστικό παιχνίδι του με τη Δόξα. Όλοι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» σκέφτονται το ματς του Σαββάτου. Με νίκη της, η ομάδα της Λεμεσού θα ξεφύγει στο συν 6 και θα πλησιάσει την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές του Νικόλα Μαρτίδη θα δοκιμαστούν μεθαύριο στο Μακάρειο. Η τεχνική ηγεσία έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές ώστε να παρουσιαστούν ψυχωμένοι. Μεγάλο ρόλο σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι θα παίξει το πάθος των παικτών για τη νίκη. Επίσης, ο Μαρτίδης υπενθύμισε σε όλους πως σε τέτοια παιχνίδια προέχει η συγκέντρωση.

Πλην των Σκούρτη και Παναγή, οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Ο Μαρτίδης κάνει σκέψεις για να ρίξει τον Αντωνίου από την αρχή στον αγώνα, στοχεύοντας να ισχυροποιήσει την επιθετική γραμμή. Στο κέντρο της άμυνας θα διατηρηθούν οι Βέλνα και Μενέντες. Οι αποφάσεις θα κριθούν μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ