aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΖητά πιο γρήγορη ανάπτυξη

Ζητά πιο γρήγορη ανάπτυξη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Θαλής Θεοδωρίδης ζητά πιο γρήγορη ανάπτυξη από τους παίκτες του, κάτι στο οποίο επιμένει ότι πρέπει  να παρουσιάσει  η ομάδα του στη συνέχεια  για να γίνει πιο απαιτητική και ουσιαστική  στην επίθεση.

Είναι κάτι που χρειάζεται βελτίωση, αλλά και που έχει σχέση με την έλλειψη συνοχής και ομοιογένειας, λόγω των πολλών αλλαγών που σημειώθηκαν στην ομάδα. Σε όλες τις γραμμές έχουν μπει νέοι ποδοσφαιριστές και είναι λογικό αυτό να επηρεάζει και την εικόνα της, η οποία θα βελτιωθεί όταν θα πάρει και την τελική του μορφή το σχήμα της ενδεκάδας.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός είδε με ικανοποίηση και τον Σκούρτη να μετέχει στις προπονήσεις από το τέλος της περασμένης εβδομάδας, γι’ αυτό και τον υπολογίζει για τον αγώνα της Κυριακής με την Ανόρθωση. Μαζί με τον Μαραγκουδάκη και τον Αντωνίου θα αποτελέσουν την δύναμη πυρός των πράσινων, ενώ ποντάρουν και στους Μουκάνζα και Γιούσεφ.

Ο προπονητής του Άρη είχε την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από την προσεχή αντίπαλό του, στο παιχνίδι που έδωσε το περασμένο Σάββατο με τη ΑΕΚ. Μετά από δύο ισοπαλίες η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα προσπαθήσει να βρει τον δρόμο  για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ