aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΥψηλό το εμπόδιο της Ανόρθωσης, τεράστια η πρόκληση για Άρη

Υψηλό το εμπόδιο της Ανόρθωσης, τεράστια η πρόκληση για Άρη

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Ανόρθωση ολοκληρώνει με απογευματινή προπόνηση ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού που μετά το «διπλό» επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα είχε δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, ήττα από τον Απόλλωνα και ισοπαλία με την ΠΑΕΕΚ, θα θελήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Θα ψάξει την πρώτη νίκη στην έδρα της. Το εμπόδιο υψηλό απέναντι στην Ανόρθωση, όμως την ίδια ώρα είμαι τεράστια και η πρόκληση.

Οι πράσινοι της Λεμεσού θέλουν να δείξουν πως, έχουν μεγάλες δυνατότητες στη φετινή σεζόν και είναι αποφασισμένοι να κοιτάξουν στα μάτια κάθε αντίπαλο. Ιδιαίτερο θα είναι το παιχνίδι για τον Σίλντενφελντ αφού θα βρεθεί απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του στην Κύπρο, της οποίας διετέλεσε και αρχηγός. Ο Λιάσος Λουκά προτίθεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές, κυρίως επιθετικά, αναμένοντας βελτίωση της ομάδας του αφού στα τελευταία δύο ματς δεν είδε δίκτυα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ