aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΞανά κατώτερος των προσδοκιών

Ξανά κατώτερος των προσδοκιών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να πείσει ο Άρης πως άξιζε να κερδίσει. Δεν αξιοποίησε την ευκαιρία απέναντι στην Αλκή που εμφανίστηκε κατώτερη σε σχέση με άλλες εμφανίσεις της. Χωρίς ευκαιρίες και επιθετικό πνεύμα, ήταν αδύνατο να πάρει το τρίποντο. Ο Άρης σε άλλο ένας ματς εμφανίστηκε με αδυναμίες στην επίθεση. Καμιά καλή ενέργεια από τους Πάγκαλο και Μαραγκουδάκη, όχι όμως από καθαρά δική τους ευθύνη.

Ο Ιονίτσα που κλήθηκε να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του, δεν είχε καλή παρουσία. Ίσως, αν έπαιζε πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή ο Ρουμάνος να βοηθούσε περισσότερο. Αυτό που μένει τώρα είναι διορθώσουν κάποια πράγματα, πριν χαθεί και άλλο βαθμολογικό έδαφος. Ο Νικόλας Εγγλέζου που αποκτήθηκε είναι μια καλή επιλογή, όμως θα χρειαστούν και άλλες μία ή δύο προσθήκες.

Εν τω μεταξύ όλα είναι έτοιμα για τον σημερινό φιλανθρωπικό αγώνα  που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο (11.00) μεταξύ ομάδας προέδρων και προπονητών Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο την Εθνική Παλαιμάχων. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Παιδική Στέγη Λεμεσού και στο ίδρυμα Ηλιακτίδα Ζωής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ