aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΒαθμό ή βαθμούς, αλλιώς... κίνδυνος!

Βαθμό ή βαθμούς, αλλιώς… κίνδυνος!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η εμφάνιση του Άρη κόντρα στην Πάφος FC δεν ήταν η αναμενόμενη και μοιραία οι πράσινοι δεν είχαν βαθμολογικό κέρδος.

Βρήκαν απέναντί τους έναν παθιασμένο αντίπαλο, που αγωνιζόταν με το μαχαίρι στα… δόντια και αφού κράτησαν για αρκετή ώρα το μηδέν, στο τέλος λύγισαν και έχασαν με 1-0.

Παρέμειναν, έτσι, στους 38 βαθμούς και στο +6 από τον Εθνικό Άχνας που βρίσκεται «κολλημένος» στην τελευταία θέση του δεύτερου γκρουπ.

Απομένουν τρία παιχνίδια μέχρι το φινάλε και φυσικά η βαθμολογική διαφορά που χωρίζει την ομάδα του Κώστα Καϊάφα από τη διαβάθμιση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «ασφαλείας», αλλά δεν παύει να έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την παραμονή.

Το ζητούμενο είναι να κερδίσει βαθμό ή βαθμούς στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα στον δεύτερο όμιλο θα δει αν θα κινδυνέψει στο φινάλε ή όχι.

Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα υποδεχθούν στο Τσίρειο τον Εθνικό Άχνας και τη Δόξα, αντίστοιχα. Στα αγωνιστικά, απών από το αυριανό παιχνίδι θα είναι ο Κύπρου, ο οποίος συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες, ενώ πιθανότητες να προλάβει έχει ο Μπόνιφεϊς. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ