aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΒαντερμπίστ: «Αν ήμασταν πιο έξυπνοι μπορούσαμε να κερδίσουμε» (δηλώσεις Λουκά)

Βαντερμπίστ: «Αν ήμασταν πιο έξυπνοι μπορούσαμε να κερδίσουμε» (δηλώσεις Λουκά)

Ο προπονητής του Άρη Φρεντερίκ Βαντερμπίστ, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα σχολίασε την παρουσία της ομάδας του στον σημερινό αγώνα και γενικά στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Βέλγου τεχνικού:

«Θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι, ήταν η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων της Λεμεσού. Υπήρχαν πολλές μονομαχίες μεταξύ των ομάδων και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη. Και οι 22 παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν έτοιμοι για το παιχνίδι αλλά είδα κάποια πράγματα που πρώτη φορά βλέπω στην ζωή μου. Κρατώ τα θετικά από το παιχνίδι, η Καρμιώτισσα έχει 17 πόντους και δεν ήταν εύκολος αντίπαλος. Σε γενικές γραμμές ο ένας βαθμός είναι θετικός αν σκεφτούμε ότι δέκα λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι δεχθήκαμε κόκκινη και πέναλτι. Αν ήμασταν πιο έξυπνοι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σε κάποια παιχνίδια μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο επειδή η ομάδα του αν και ήρθε από την β’ κατηγορία δεν προσπαθεί να αμύνεται αλλά να παίξει ποδόσφαιρο».

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καρμιώτισσας Λιάσου Λουκά μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Το πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν καλά διαβασμένος και σε συνδυασμό με τα παιδικά λάθη της ομάδας μου κατάφερε το πρώτο ημίχρονο που ήταν καλύτερος να πήρε κεφάλι στο σκορ δίκαια. Κάναμε ένα από τα χειρότερά μας ημίχρονα. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μου ήταν καλύτερη και μας ανταπέδωσαν τα δώρα οι αμυντικοί του Άρη. Μπορούσαμε για την νίκη στο β’ ημίχρονο και ήμασταν μπροστά σχεδόν μέχρι και το τέλος. Επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες για το πώς ήρθε η ισοφάριση του Άρη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που βρίσκονται εδώ που βρίσκονται, συγχαρητήρια και στον αντίπαλο γιατί από τον καιρό που ήρθε η αλλαγή είναι εμφανής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ