aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤρίποντο ανάσας και αισιοδοξίας

Τρίποντο ανάσας και αισιοδοξίας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο τέλος μίλησε η ψυχή και η θέληση των ποδοσφαιριστών του Άρη να κερδίσουν το παιχνίδι με τη Δόξα. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις στην επανάληψη και να πάρει το τρίποντο, το οποίο δίνει άλλον αέρα ενόψει της συνέχειας στην ομάδα της Λεμεσού.

Με πρωταγωνιστές τον τερματοφύλακα Έντιν Νουρεντινόσκι και τον χρυσό σκόρερ Κρίστερ Γιούσεφ, ο Άρης πέτυχε τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα και ξέφυγε από τις θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό. Η παρουσία για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του Νικόλα Εγγλέζου ήταν καταπληκτική. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και μόνο με φάουλ μπορούσε να ανατραπεί.

«Έδεσε» με την πρώτη και ο Γιώργος Κούσας που αποκτήθηκε για να βοηθήσει στο κέντρο της άμυνας. Το πρώτο βήμα έγινε, όμως το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Το Σάββατο χωρίς τον Μαραγκουδάκη, που συμπλήρωσε κάρτες, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και μετά τον Απόλλωνα, τον Εθνικό (εκτός), την Πάφο (εντός), την Ομόνοια (εκτός), τον Ολυμπιακό (εντός) και τον Ερμή (εκτός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ