aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤρι… κούβερτο γλέντι!

Τρι… κούβερτο γλέντι!

Η παράσταση ήταν για μια ομάδα, που αφηνίασε αγωνιστικά στο δεύτερο ημίχρονο ενώ η άλλη υποκλίθηκε ιπποτικά, αναγνωρίζοντας την υπεροχή του αντιπάλου. Ο αποτελεσματικός Άρης, έσπασε χθες βράδυ το αήττητο του Απόλλωνα με 3-0, τον υποσκέλισε στη βαθμολογία (+1) και αυτομάτως διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Πάφος FC (-2).

Η ομάδα του Σπιλέφσκι έριξε τρία γκολ από το 75ο λεπτό και εντεύθεν (Κακόριν 75΄, Τζιαβέ 89΄, Στεπίνσι 90’+5) στους περσινούς πρωταθλητές. Όσα, δηλαδή, είχαν δεχθεί στα προηγούμενα έξι ματς, κάτι που δεικνύει αρκετά για τη δυναμική τους. Οι πράσινοι, μετά τη μία μόλις τελική στο πρώτο μέρος (Μπένσοπ 41′), ανέβασαν κατακόρυφα ρυθμό στην επανάληψη και αφού προειδοποίησαν με το γκολ του Μαγιαμπέλα που ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ (50΄), χτύπησαν… κέντρο στη συνέχεια. Με συνοχή, πείσμα και κλεψίματα της μπάλας λίγο πιο κάτω από το κέντρο, εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους και έφτασαν σε σπουδαία επιτυχία.

Ο Απόλλων, τώρα, προσγειώθηκε ανώμαλα μετά τις πελώριες νίκες επί της Ανόρθωσης και της Άλκμααρ. Παρά το γεγονός πως στο πρώτο μισό του 90λέπτου ήταν πιο διεκδικητικός από τον αντίπαλο, δημιούργησε δύο καλές φάσεις για να σκοράρει, με πιο σημαντική αυτή στο 24ο λεπτό (η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά από σουτ του Ζράντι), στη συνέχεια… ξεφούσκωσε. Απόρροια ενδεχομένως και της κούρασης των παικτών του, ωστόσο κέρδισαν το χειροκρότημα των φίλων τους στην κερκίδα για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Οι κυανόλευκοι έχασαν τον Ρομπέρζ που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω προβλήματος τραυματισμού, κάτι που κόστισε, την ίδια ώρα που οι εξωτερικές κινήσεις του Καταλά, δεν προσέδωσαν την προσδοκώμενη φρεσκάδα.

Στα αξιοσημείωτα του ματς, η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Στεπίνσκι με γκολ ενώ για πρώτη φορά στη σεζόν αγωνίστηκε βασικός ο Ζράντι.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ