aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤον ζώνουν μαύρα φίδια

Τον ζώνουν μαύρα φίδια

Δεν είναι καλή η σεζόν που διανύουμε για τον Άρη και τα ευχολόγια στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν να βοηθήσουν. Προέχει να διαθέτεις καλή ομάδα, με ποιότητα και ουσία. Και ο Άρης πέρα από φιλότιμο δεν έδειξε πως μπορεί να κερδίσει μαζεμένους βαθμούς. Αυτό που παρατηρεί κάποιος στα παιχνίδια του είναι πως δεν βγάζει καλή εικόνα, στηρίζεται πιο πολύ στην άμυνα και με δυσκολία φθάνει στο γκολ.

Μετά από 17 αγώνες, έχει τη χειρότερη επιθετική γραμμή με δέκα γκολ! Κέρδισε μόλις ένα παιχνίδι, αυτό στην έδρα του με τον ουραγό Εθνικό. Τα μαύρα φίδια έχουν ζώσει για καλά τον Άρη και χρειάζεται άμεση αντίδραση. Οι λιγοστοί φίλοι του περίμεναν πως στο παιχνίδι με την Αλκή οι παίκτες της ομάδας τους θα κατέθεταν περισσότερο πάθος. Κάποιοι το έκαναν, ορισμένοι άλλοι δεν έκαναν τα απαραίτητα.

Έτσι όπως παρουσιάζεται η κατάσταση, ο στόχος είναι η αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Να κερδίσει βαθμούς και να μην πέσει κατηγορία με το τέλος των 26 αγωνιστικών, που δεν είναι και πολύ μακριά. Αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά και κυρίως ενίσχυση, διαφορετικά θα αποδειχθεί λανθασμένος όλος ο προγραμματισμός του καλοκαιριού.

Έχει ήδη αποκτηθεί ο Νικόλας Εγγλέζου, όμως ετοιμάζονται άλλες δύο τουλάχιστον προσθήκες. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Άρης θα έχει άλλη μιαν εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται ωστόσο δεν μπορεί να επιλέγει παιγνίδια και θα κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις βαθμολογικό κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ