aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Το πιστέψαμε και δικαιωθήκαμε»

«Το πιστέψαμε και δικαιωθήκαμε»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τους ποδοσφαιριστές, που έκλεψαν την παράσταση στη φετινή πορεία του Άρη, ήταν ο Κύπρος Χριστοφόρου. Ο 23χρονος αμυντικός είχε τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Τρεχαντήρι ο Χριστοφόρου, αποτέλεσε για τους προπονητές του Άρη ένα πολύτιμο εργαλείο. Η εξαιρετική του παρουσία με την ομάδα της Λεμεσού οδήγησε τον ομοσπονδιακό προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου να τον καλέσει στην εθνική Ανδρών. Ήταν το επιστέγασμα των σπουδαίων του εμφανίσεων.

«Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής στην Κατηγορία. Το πιστέψαμε και δικαιωθήκαμε. Πιο πολύ ο πρόεδρός μας, στον οποίο αφιερώνουμε την επιτυχία μας. Πιστεύω ότι το αξίζαμε και πλέον προσδοκούμε σε ακόμη καλύτερες μέρες για την ομάδα μας», ανέφερε στο «Goal» ο αμυντικός του Άρη.

Η απόφαση, να χρησιμοποιηθούν αρκετοί Κύπριοι στον φετινό μαραθώνιο, αποδείχθηκε σωστή. Εκτός από τον Χριστοφόρου, που έθελξε και κλήθηκε στην Εθνική, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και οι υπόλοιποι Κύπριοι, που αγωνίστηκαν στην τρέχουσα σεζόν.

Οι έμπειροι Χαραλάμπους και Θεοφίλου, μαζί με τους νεαρούς Παναγή, Αντωνίου, Κύπρου, Κυριάκου, Ευσταθίου, Λοΐζου, Παχίπης, άρπαξαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Πλέον, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» πνέει άνεμος αισιοδοξίας ενόψει και της νέας σεζόν. Η τελευταία φορά που ο Άρης δήλωσε «παρών» δύο σεζόν στη μεγάλη Κατηγορία ήταν το 2006-07. Από τότε πηγαινοερχόταν από τη Β’ στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ