aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤο «πακέτο» που (ίσως) έχει μόνο ο Άρης

Το «πακέτο» που (ίσως) έχει μόνο ο Άρης

Σύμφωνοι. Ο Άρης είναι η πιο γυμνασμένη ομάδα του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ η πιο κουρασμένη λόγω Ευρώπης. Δικαιολογείται όμως το σημερινό, εκκωφαντικό και πελώριο 4-0 στο Στάδιο «Αλφαμέγα»;

Απαντάμε με μια άλλη ερώτηση. Θα μπορούσε άλλη κυπριακή ομάδα να διασύρει τους κιτρινοπράσινους; Μάλλον όχι. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απέδειξε πως έχει το «πακέτο» για να αξιοποιήσει σε τέτοιο βαθμό την κακή κατάσταση των Λαρνακέων.

Ποιότητα; Μπόλικη. Φορμάρισμα; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Ποσότητα ποιοτικών παικτών; Απλώς δείτε ποιοι βγαίνουν και ποιοι μπαίνουν στις αλλαγές και θα καταλάβετε για το βάθος που διαθέτει η ομάδα της Λεμεσού. Φυσική κατάσταση; Όσο καμιά άλλη!

Πάμε στο βασικό ερώτημα: Μπορεί ο Άρης να κατακτήσει τον τίτλο; Θα απαντηθεί τον Μάιο, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι διεκδικητής και σε ρόστερ τουλάχιστον δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους άλλους δύο, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Τουναντίον!

Τι του λείπει; Θεωρητικά η εμπειρία πρωταθλητισμού, η βαριά φανέλα και ο πολύς κόσμος για να σπρώξει στα δύσκολα. Προς το παρόν βρίσκεται μόνο τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή και, ειδικά μετά (και) το αποψινό, μόνο κάποιος αφελής μπορεί να τον ξεγράψει από τη μάχη του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ