aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤο νέο έσοδο και η κάλυψη των κενών

Το νέο έσοδο και η κάλυψη των κενών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τον Κύπρο Χριστοφόρου που μετεγγράφηκε στον ΑΠΟΕΛ, σειρά για μετακόμιση στη Λευκωσία πήρε ο Θεοδόσης Κύπρου. Ο 24χρονος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με την Ομόνοια, από την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Πριν από ενάμιση μήνα, ο Κύπρου είχε βρεθεί μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, όμως τελικά η μετεγγραφή δεν έγινε. Η αποχώρηση του Κύπριου άσου αποδυναμώνει επιθετικά την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και ο Θαλής Θεοδωρίδης καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Κύπρου, μαζί με τον Μαραγκουδάκη, αποτελούσαν στην περσινή σεζόν τις δυνατές λύσεις στη γραμμή κρούσης. Η διοίκηση πάντως το είχε κάνει ξεκάθαρο σε όλους ότι από τη στιγμή που θα είχε προτάσεις για ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα τις συζητούσε. Άλλωστε, ένας τρόπος επιβίωσης του Άρη είναι και τα έσοδα από την παραχώρηση ποδοσφαιριστών του.

Η τεχνική ηγεσία, μετά τις δύο αποχωρήσεις παικτών, καλείται να προσαρμόσει τα πλάνα της για να μπορέσει η ομάδα της Λεμεσού να παρουσιαστεί ανεπηρέαστη στη συνέχεια. Για το ερχόμενο Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την Πάφο, στο Παφιακό. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ελλαδίτη τεχνικό να προβάρει την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ανόρθωση.

Ο Άρης έχει ζητήσει, μέσω της ΚΟΠ, το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Ιφεάνι Ονίλο από την ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ