aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤο καλό προαίσθημα του προπονητή του Άρη για το σημερινό ματς

Το καλό προαίσθημα του προπονητή του Άρη για το σημερινό ματς

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα, ο Άρης φιλοξενεί απόψε την Ανόρθωση στο Τσίρειο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στη β’ φάση, αφού είναι άλλωστε η ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Πολύ δύσκολο και σημαντικό χαρακτήρισε το ματς, ο προπονητής Αλεξέι Σπιλέφσκι, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέροντας ότι έχει καλό προαίσθημα: «Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για τις στιγμές που θα βγαίνουν στην αντεπίθεση και γενικά πρέπει να είμαστε διαρκώς σε εγρήγορση. Αναλύσαμε αυτές τις ημέρες το πλάνο. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχω καλό προαίσθημα, όπως και οι ποδοσφαιριστές και θα κάνουμε καλή δουλειά. Είμαστε συγκεντρωμένοι και νομίζω καλά προετοιμασμένοι».

Έκανε επίσης λόγο για μικρό πλεονέκτημα του Άρη έναντι της Ανόρθωσης, αφού η ομάδα της Αμμοχώστου αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και ίσως έχασε λίγη από την ενέργειά της. Τέλος, τόνισε: «Κάθε ομάδα μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια, γι’ αυτό και όλοι έχουν κίνητρο, όπως και εμείς». Ο Λευκορώσος προπονητής δεν υπολογίζει στους Μουσούντα, Καζού και Ντελμίρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ