aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤο ισχυρό ατού του Άρη για την πορεία πρωταθλητισμού

Το ισχυρό ατού του Άρη για την πορεία πρωταθλητισμού

Η επίθεση κόβει εισιτήρια, η άμυνα δίνει τίτλους, είναι μια κλισέ φράση στον χώρο του αθλητισμού. Γι’ αυτό και στον Άρη δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική γραμμή, ώστε να έχουν μια πετυχημένη σεζόν. Η ομάδα της Λεμεσού για άλλο ένα παιχνίδι, το έβδομο από τα δεκατρία πρωταθλήματος, διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Μάλιστα, απέναντι στην καλύτερη επιθετική γραμμή όπως είναι αυτή του Απόλλωνα. Στην άμυνα, λοιπόν, ο Άρης χτίζει την έως τώρα πετυχημένη πορεία του, αποτελώντας την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Μια συμπαγής ομάδα που έχει δεχθεί μόλις εννιά γκολ σε δεκατρείς αγώνες και διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη αμυντική γραμμή.

Με τη νίκη του επί του Απόλλωνα, ο Άρης έστειλε εκ νέου διαπιστευτήρια των φετινών του δυνατοτήτων. Στο ρόστερ του διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα, αλλά και εμπειρία από προηγμένα πρωταθλήματα. Παράλληλα, στα στοιχεία που συνοδεύουν την ομάδα του, περιλαμβάνεται η ταχύτητα και η δύναμη, αναγκαία στη σημερινή εποχή στο ποδόσφαιρο. Ο Άρης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους και πρωταγωνιστούν.

Ο Λιάσος Λουκά έβαλε τη δική του σφραγίδα και έχει τεράστια συμβολή στην πετυχημένη πορεία των πρασίνων της Λεμεσού. Ο νεαρός τεχνικός, παρόλο που το καλοκαίρι έγιναν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, μπόρεσε να φτιάξει ένα καλοδουλεμένο σύνολο, το οποίο όλο και κερδίζει εντυπώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ