aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤο «γαλλικό κλειδί» και το θετικό για τους πράσινους

Το «γαλλικό κλειδί» και το θετικό για τους πράσινους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άρης πραγματοποίησε την τρίτη του μετεγγραφική κίνηση, με την απόκτηση του Γάλλου μεσοαμυντικού Κέβιν Καπόκο, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο και υπέγραψε με τους πράσινους. Τα τελευταία δύο χρόνια ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Ελλάδα με τη φανέλα του Πανιωνίου, όπου μέτρησε 24 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης θα είναι διαθέσιμος στον επόμενο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να περιμένει και από αυτόν πολλές βοήθειες στη δύσκολη προσπάθεια που γίνεται στο πρωτάθλημα.

Το θετικό για τους πράσινους της Λεμεσού είναι πως οι δύο πρώτες κινήσεις ενίσχυσης, αυτές των Εγγλέζου και Κούσα, έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά. Ο πρώτος δεν αγωνίστηκε με την ΑΕΚ γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις, όμως προπονείται κανονικά και υπολογίζεται για τον επόμενο αγώνα, όπως επίσης και ο Ιονίτσα. Επιστρέφει και ο Μαραγκουδάκης, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του για κέρδος κόντρα στον Απόλλωνα.

Η βαθμολογική θέση του Άρη υποχρεώνει άπαντες να κτυπήσουν όλα τα παιχνίδια, έξι στο σύνολο, που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Τουλάχιστον σε αυτά που είναι στα μέτρα τους θα ψάξουν τη νίκη με όλες τους τις δυνάμεις, γιατί είναι ορατός ο κίνδυνος η ομάδα τους να κολλήσει στην προτελευταία θέση και να πέσει απευθείας στη Β’ Κατηγορία, χωρίς να προλάβει να δώσει τη μάχη στα μπαράζ. Πάντως αν ρίξει κάποιος μια ματιά στα στατιστικά του Άρη, θα διαπιστώσει πως υπάρχουν αδυναμίες τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ