aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤο «αντίο» του Καϊάφα και οι ευχαριστίες

Το «αντίο» του Καϊάφα και οι ευχαριστίες

Με γραπτή του δήλωση ο Κώστας Καϊάφας ενημερώνει πως αποχωρεί από τον Άρη και ευχαριστεί όλους για τη συνεργασία αυτούς τους τέσσερις μήνες.

Η ανακοίνωση: «Μετά από 4 μήνες άψογης συνεργασίας μου με την ” οικογένεια”  του Άρη Λεμεσού νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα. Ως προπονητής και γενικότερα όλοι οι συνεργάτες μου Μιχάλης Σεργίου και Παύλος Κίναν, οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Άρη.

Πρωτίστως στο πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει εξ αρχής. Είμαι σίγουρος ότι με τον Δημοσθένους καπετάνιο ο Άρης θα πάει πολύ ψηλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη στήριξη τους απέναντι μου και στους φιλάθλους της ομάδας για την αγάπη τους.

Αφήνω τελευταίες τις ευχαριστίες μου προς τους ποδοσφαιριστές μου που ήταν άψογοι επαγγελματίες καθ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας και με τη συμπεριφορά τους με βοήθησαν να γίνω καλύτερος σαν προπονητής, αλλά και σαν άνθρωπος. Αυτό που κρατάω από αυτήν την συνεργασία μου με τον Άρη είναι οι δυνατοί δεσμοί φιλίας που αναπτύξαμε. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ