aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤιμά τους δύο ήρωες δασοπυροσβέστες

Τιμά τους δύο ήρωες δασοπυροσβέστες

Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια του Άρη, εκφράζουν και δημόσια θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους του δύο ηρώων μας, δασοπυροσβεστών.

Η ανακοίνωση: «Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας και τη μεγάλη μας οδύνη για τον άδικο χαμό των Ανδρέα Σοφοκλέους και Μάριου Αριστοτέλους που θυσίασαν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τα δάση μας από την καταστροφική πυρκαγιά.

Οι δύο ήρωες μας, αποτελούν πρότυπα ανδρείας και παράδειγμα πατριωτισμού για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Ο Άρης, τιμώντας τη μνήμη των δύο δασοπυροσβεστών, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, θα τηρήσει μονόλεπτη σιγή και οι ποδοσφαιριστές μας θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.

Επίσης, ο Άρης Λεμεσού με τις ακαδημίες της ομάδας μας,  θα οργανώσουμε δενδροφύτευση στα δάση που κάηκαν στη προσπάθεια μας να συμβάλουμε στην γρήγορη αναδάσωση. Λεπτομέρειες θα ανακοινώσουμε αργότερα. Αιωνία η μνήμη των Ανδρέα Σοφοκλέους και Μάριου Αριστοτέλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ