aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘεοφίλου στο «Goal»: «Τώρα φαίνονται οι δυνατότητές μας»

Θεοφίλου στο «Goal»: «Τώρα φαίνονται οι δυνατότητές μας»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Άρης ανεβάζει στροφές και δείχνει αλλαγμένος προς το καλύτερο, ενώ η νίκη του επί της Δόξας έφερε άλλον αέρα την ομάδα. Ο Κρίστης Θεοφίλου με δηλώσεις του στο «Goal» εκθείασε τον Φρεντερίκ Βανερμπίστ.

Ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» (μαζί με τον Σίλβιο Γκονσάλες,) τόνισε πως η παρουσία του Βέλγου προπονητή δημιούργησε νέα δεδομένα. «Τώρα φαίνονται οι δυνατότητές μας. Είμαστε σε καλό δρόμο και ο νέος μας προπονητής μάς ανέβασε ψυχολογικά. Μας μίλησε και μας έδωσε να καταλάβουμε, πως μπορούμε να αποδώσουμε καλύτερα», δήλωσε ο αμυντικός και πρόσθεσε ότι:

«Οι δυο συνεχόμενες νίκες που πετύχαμε μας έδωσαν πολλή αυτοπεποίθηση και θα μας βοηθήσουν. Εξακολουθούμε όμως να έχουμε ανάγκη και άλλους βαθμούς. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα για να απομακρυνθούμε γρήγορα από τις επικίνδυνες θέσεις».

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Λεμεσού έστρεψε την προσοχή της στην προετοιμασία για το επόμενο ματς. Την Κυριακή την περιμένει η δύσκολη και σημαντική έξοδος στο Δασάκι, όπου θα την υποδεχτεί ο Εθνικός. Άλλη μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε ανταγωνιστή στη μάχη του υποβιβασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ