aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘεοφίλου: «Μας ανέβασε σε όλους τους τομείς»

Θεοφίλου: «Μας ανέβασε σε όλους τους τομείς»

«O νέος προπονητής έφερε άλλη ψυχολογία στην ομάδα, μπορούμε και αποδίδουμε καλύτερα και γενικά μας έχει πείσει για τις δυνατότητες μας», δήλωσε στο «Goal» ο Κρίστης Θεοφίλου.

«Κάπου πήγαμε να πιστέψουμε πως δεν είχαμε δυνατότητες», είπε ο κεντρικός αμυντικός του Άρη και συνέχισε: «Ο κύριος Βαντερμπίστ μας ανέβασε σε όλους τους τομείς. Βλέπετε τι γίνεται με τον Σίλβιο Γκονσάλες, είναι εντελώς διαφορετικός. Τρέχει, μαρκάρει, κινείται παντού και σκοράρει. Έχουν ανέβει και οι μικροί και νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Όμως θέλουμε ακόμη και άλλους βαθμούς για να νοιώσουμε καλύτερα».

Ο Θεοφίλου έστειλε το μήνυμα πως οι πράσινοι της Λεμεσού είναι  επικεντρωμένοι στην προσπάθεια που κάνουν για βαθμολογική αντεπίθεση και ότι θα τα δώσουν για τη –δεύτερη σερί- νίκη στο μεθαυριανό τους παιχνίδι με τη Δόξα στο Τσίρειο.

Έχοντας ανεβασμένη την ψυχολογία, οι παίκτες του Άρη ελπίζουν πως θα δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Μοναδικό πρόβλημα η απουσία του Ικάντε, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ