aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘέλει να ξεμπερδέψει  το συντομότερο

Θέλει να ξεμπερδέψει  το συντομότερο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πολύ πιο σύντομα από την περασμένη σεζόν θα προχωρήσει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Άρη, σύμφωνα με τους παράγοντές του. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί το θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή, για να έχει άποψη αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν. Αυτός είναι τουλάχιστον ο στόχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Σταύρος Δημοσθένους, και ο τεχνικός διευθυντής, Αντώνης Αντωνίου, εργάζονται στο θέμα του προπονητή, ενώ επεξεργάζονται και τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί από διάφορους ατζέντηδες. Στόχος της διοίκησης των πρασίνων είναι η εδραίωση της ομάδας στην Α’ Κατηγορία, γι’ αυτό και θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού αριθμητικά και ποσοτικά.

Οι εμπειρίες πλέον είναι περισσότερες, αλλά η έγνοια τους είναι να ισχυροποιηθεί η ομάδα τους και να κυνηγήσει ακόμα καλύτερη θέση από αυτήν στην οποία τερμάτισε πριν από μερικές εβδομάδες.

Παράλληλα, η διοίκηση θα δει και τα θέματα με τις προτάσεις που έχει από άλλες ομάδες για κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως οι Μπόνιφεϊς και Χριστοφόρου, για να αξιολογήσει αν είναι συμφέρουσες και αναλόγως θα πράξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ