aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘέλει να τονώσει το ηθικό του

Θέλει να τονώσει το ηθικό του

Η αγωνία στο πρωτάθλημα καλά κρατεί για τον Άρη, ο οποίος όμως σήμερα δίνει το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ, για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Οι πράσινοι του Μαρτίδη δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν σε καμιά περίπτωση και θα ψάξουν το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει στον επαναληπτικό να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Είναι τοπικό ντέρμπι και ο νέος προπονητής, Νικόλας Μαρτίδης, δεν αναμένεται να αδιαφορήσει, αλλά θα παρουσιάσει ό,τι καλύτερο διαθέτει το ρόστερ της ομάδας. Άλλωστε, το παιχνίδι με την ΑΕΖ θα διεξαχθεί μετά από πέντε μέρες. Μια νίκη επί της ΑΕΛ, θα τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας. Έχουν κίνητρα να κυνηγήσουν την καλή εμφάνιση και τη νίκη.

Η πεντάρα από τον ΑΠΟΕΛ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ανέδειξε για άλλη μια φορά τις αδυναμίες του φετινού Άρη. Οι πράσινοι παρέμειναν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς, όσους έχει και η Δόξα και είναι λογικό το ενδιαφέρον να είναι καρφωμένο στη μάχη του πρωταθλήματος και πώς να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Μπροστά τους, μάλιστα, τη Δευτέρα έχουν ένα παιχνίδι «έξι βαθμών», με την ΑΕΖ στο Παφιακό. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να ελπίζει η ομάδα της Λεμεσού σε παραμονή στην Κατηγορία. Τα παιχνίδια λιγοστεύουν κι αν δεν πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα θα μειωθούν και οι πιθανότητες επίτευξης του στόχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ