aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘέλει να την κοιτάξει στα μάτια

Θέλει να την κοιτάξει στα μάτια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δύσκολη χαρακτηρίζεται η σημερινή αποστολή του Άρη, αλλά απέναντι στην Ανόρθωση και μέσα στο «Αντώνης  Παπαδόπουλος» το παιχνίδι αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές του Νικόλα Μαρτίδη. Οι πράσινοι, όπως το έχουν κάνει ξεκάθαρο οι παράγοντες της ομάδας, είναι… φτιαγμένοι για να κοιτάζουν στα μάτια όλους ανεξαιρέτως τους αντιπάλους και αυτό θα κάνουν κόντρα σε ένα σύνολο με υψηλότερους στόχους.

Ο τεχνικός του Άρη, έχει δει την ομάδα σε δύο παιχνίδια με την ΑΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα να μην έχει σταθερή απόδοση κατά τη διάρκεια των 90λεπτων. Ο στόχος είναι να αυξηθεί ο χρόνος του καλού ρυθμού και σε αυτό θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο η απόδοση των μέσων. Θα είναι θετικό η ομάδα να μην δεχθεί γκολ, αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να μην γίνουν λάθη στην άμυνα. Οι Λεονάρντο και Τρομπάροφ θα έχουν μπόλικη δουλειά στο κέντρο της οπισθοφυλακής και θα χρειαστούν βοήθειες από τους μέσους.

Το πιθανότερο είναι πως ο Μαρτίδης θα ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Παναγή, Ενγκολό και Αουρέλιο στο κέντρο, έχοντας σαν τέταρτο μέσο τον Γιούσεφ  ενώ οι Μαραγκουδάκης, Νικολίτσα θα βρίσκονται στην επίθεση. Είναι σίγουρο πως ο Άρης θα προσπαθήσει να παίξει ορθόδοξο ποδόσφαιρο και δεν θα κλειστεί. Βέβαια, η τακτική θα εξαρτηθεί και από τη ροή του αγώνα και πολύ περισσότερο από το πώς θα παρουσιαστεί η αντίπαλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ