aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘέλει να κοιτάξει τον θρύλο στα ματιά

Θέλει να κοιτάξει τον θρύλο στα ματιά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δύσκολη η σημερινή αποστολή του Άρη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ο νέος προπονητής της ομάδας, Νικόλας Μαρτίδης, μπαίνει με τη μία στα βαθιά και καλείται να παρατάξει μια σιδερένια (υπό τις περιστάσεις) ενδεκάδα για να κοιτάξει τον αντίπαλο στα μάτια.

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να παρουσιαστούν ψυχωμένοι, σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Ο Μαρτίδης θα έχει στη διάθεσή του και τους Παύλου, Αουρέλιο, Ράσμους. Δεν αποκλείεται οι δύο πρώτοι να πάρουν φανέλα βασικού, καθώς, με τα κενά και τις αδυναμίες που παρουσιάζει ο Άρης, η εμπειρία τους θα είναι χρήσιμη.

Το κλειδί για να ελπίζουν πως θα μπορέσουν να κάνουν τη ζημιά στον αντίπαλό τους θα είναι η καλή αμυντική λειτουργία και η συγκέντρωση. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φύγουν με βαθμολογικό όφελος από τη Λευκωσία.

Αν δεν τα καταφέρουν, θα είναι σημαντικό να «γράψουν» μια καλή εμφάνιση, η οποία θα τους βοηθήσει στη συνέχεια για να πάρουν βαθμούς σε παιχνίδια που είναι στα μέτρα τους, όπως αυτό με την ΑΕΖ που θα ακολουθεί στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ