aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘέλει να δώσει απαντήσεις

Θέλει να δώσει απαντήσεις

Ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους είναι εκνευρισμένος από την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών της ομάδας του. Το ξεκαθάρισε πάντως, πως κάποιοι θα αποχωρήσουν, άλλωστε είναι μια τακτική που εφαρμόζεται κάθε Δεκέμβριο, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Όσοι δεν ανταποκρίνονται δεν θα συνεχίσουν.

Το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΛ, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Άρη για να δώσουν απαντήσεις. Πρόκειται για σημαντικό παιχνίδι, έχει και τον χαρακτήρα του ντέρμπι, έτσι είναι μια ευκαιρία να έχουν κέρδος από το παιχνίδι και να κάνουν μια νέα αρχή.

Βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και η κατάσταση θα δυσκολέψει περισσότερο αν δεν έλθουν άμεσα νίκες και βαθμοί.  Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Νικολίτσα, ενώ αλλαγές ίσως γίνουν και στην μεσαία γραμμή.

Ο Μιχαήλ θα πάρει την θέση του κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Νουρεντινόσκι θα απουσιάσει λόγω καρτών. Περισσότερο, η φροντίδα και η έγνοια του Ελλαδίτη προπονητή είναι να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του και να τους πείσει πως μπορούν να ανεβάσουν την απόδοση τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ