aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘέλει να αλλάξει... ταχύτητα

Θέλει να αλλάξει… ταχύτητα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Άρης απέναντι στον Απόλλωνα. Η ήττα από τον Εθνικό (0-2) και η ισοπαλία με την Καρμιώτισσα (3-3) έφεραν προβληματισμό, αλλά οι πράσινοι δεν το βάζουν κάτω και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη που θα τους προδώσει αυτοπεποίθηση για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις για το 2016.

Ο Γιούσεφ δεν θα αγωνιστεί λόγω της αποβολής του στο ματς με την Καρμιώτισσα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ούτε ο Παχίπης λόγω καρτών. Επιστρέφει ο Ροζέριο, ο οποίος αποτελεί καλή επιλογή για τη μεσαία γραμμή. Αυτό που πρωτίστως χρειάζεται ο Άρης, είναι να παρουσιαστεί με συνοχή στην άμυνα, εκεί όπου παρατηρήθηκαν αδυναμίες, ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι.

Ο Φρεντερίκ Βαντερμπίστ δεν υπολογίζει στον Βασίλη Σκούρτη και σε ακόμη ένα παιχνίδι θα προτιμήσει τον Σίλβιο Γκονσάλες στην κορυφή της επίθεσης. Η απουσία επίσης του Χριστέρ Γιούσεφ είναι σημαντική, αλλά ο Μάρκος Μαραγκουδάκης με τις τελευταίες εμφανίσεις του έδειξε πως μπορεί να ξαναγίνει ο ηγέτης της επιθετικής γραμμής αντικαθιστώντας τον Γιούσεφ. Την άλλη θέση στην επίθεση θα καλύψει ο Αντωνίου, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ονίλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ