aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘέλει και μπορεί να το «χτυπήσει», μετά όλα γίνονται!

Θέλει και μπορεί να το «χτυπήσει», μετά όλα γίνονται!

Το προηγούμενο παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο τον Απόλλωνα έγινε στις 12 Δεκεμβρίου 2021. Οι πράσινοι, που επικράτησαν με 2-0, θα το έχουν ως φάρο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης απέναντι στους συμπολίτες τους, θέλοντας και πάλι να βγουν νικητές.

Στον Άρη θέλουν να το «φωνάξουν» ξανά ότι είναι ικανοί ακόμη και για το πρωτάθλημα κι ας μην το πιστεύουν και πολλοί. Και γιατί όχι, αφού με νίκη επί του Απόλλωνα η διαφορά από την κορυφή θα μειωθεί στους έξι βαθμούς. Και θέλει και μπορεί η ομάδα του Σπιλέφσκι να «χτυπήσει» το παιχνίδι και αν πάρει τη νίκη, όλα γίνονται!

Η ομάδα της Λεμεσού με τον Λευκορώσο στον πάγκο της είναι αήττητη. Πήρε ισοπαλία από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και ακολούθησαν οι νίκες στο Τσίρειο με Πάφος FC και ΑΕΚ. Θα θελήσει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί, αλλά πολύ περισσότερο να τριτώσει το καλό. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν υπολογίζει τους τραυματίες Στεπίνσκι και Μονέ-Πακέ. Τη θέση του πρώτου, στην κορυφή της επίθεσης, διεκδικούν οι Σικόρσκι, Μπαμπίκα και με λιγότερες πιθανότητες ο Ντζιαβέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ