aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘέλει δουλειά για να ελπίζει

Θέλει δουλειά για να ελπίζει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H τοποθέτηση του Νικόλα Μαρτίδη μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ξεκάθαρη: «Ο Άρης δεν θα πάει διαβάθμιση». Ωστόσο, με εμφανίσεις όπως αυτή προχθές η ομάδα της Λεμεσού δεν μπορεί να ελπίζει.

Παρόλο που το ματς της Κυριακής δεν ήταν απ’ αυτά που οι πράσινοι ήλπιζαν και πολύ σε βαθμολογικό κέρδος, αφού επιβεβαιώθηκε η διαφορά δυναμικότητας, εντούτοις ο Άρης καλείται να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή του ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα του Μαρτίδη θα ψάξει τους βαθμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν για να κάνει βήμα σωτηρίας.

Οι παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» επιδίωξαν το καλύτερο στο ΓΣΠ αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τη βαριά ήττα. Μένει τώρα να κάνουν νέα αρχή από το παιχνίδι με την ΑΕΖ στο Παφιακό την ερχόμενη Δευτέρα. Με νίκη θα φθάσουν τους 14 βαθμούς και θα δουν με μεγαλύτερη πίστη και αισιοδοξία τη συνέχεια. Πριν το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής ο Άρης θα κληθεί να αντιμετωπίσει αύριο την ΑΕΛ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Στόχος θα είναι η νίκη, η οποία θα του δώσει ελπίδες πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού αλλά θα τονώσει και το ηθικό των ποδοσφαιριστών για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ