aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘέλει ακόμη πολλή δουλειά

Θέλει ακόμη πολλή δουλειά

Πέρασε και η έκτη αγωνιστική και ο Άρης εξακολουθεί να παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Πόνταραν πολλά στο παιχνίδι με την ΑΕΖ, όμως η ελαφρά ταξιαρχία έδειξε πάλι πολλές αδυναμίες.

Δεν είχε σωστή τακτική, οι γραμμές απείχαν πολύ η μια από την άλλη και γενικά. Ο φετινός Άρης φαίνεται πως χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά. Ο Μαραγκουδάκης σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, έλειψε πολύ από την επίθεση. Ο Σκούρτης ήταν απογοητευτικός και ίσως αν ο Ονίλο περνούσε πιο νωρίς στο παιχνίδι να ήταν διαφορετική η κατάληξη.

Το γεγονός και μόνο πως ο Άρης χρειάστηκε τη βοήθεια του 36χρονου Γκονσάλες (μπήκε αλλαγή στο 78’), αποδεικνύει πως δεν έχει πολλές λύσεις ο Θαλής Θεοδωρίδης. Οι πράσινοι έμειναν στους τέσσερις βαθμούς και θα χρειαστεί άμεση ανασύνταξη στα παιχνίδια που ακολουθούν με την ΑΕΚ (εκτός) και την ΑΕΛ.

Θετικό σημάδι, η διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στον Ελλαδίτη προπονητή να δουλέψει περισσότερο για να βρει τις ιδανικές λύσεις για την ενδεκάδα του. Χρειάζονται τομές και στις τρεις γραμμές και για να βελτιωθεί η ομάδα της Λεμεσού θα πρέπει να τολμήσει η τεχνική ηγεσία να τις εφαρμόσει. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες αδύνατες ομάδες στο πρωτάθλημα, όμως ο Άρης πρέπει άμεσα να φτιάξει το δικό του «σπίτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ