«Θα συνεχίσω και του χρόνου»

Παρόλο που το συμβόλαιο του Κρίστη Θεοφίλου με τον Άρη λήγει με το τέλος της σεζόν, ο ίδιος έχει αποφασίσει ότι θα συνεχίσει για ακόμη μια σεζόν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι δυνάμεις του καλά κρατούν και για τους νεότερους αποτελεί παράδειγμα. Ο Κρίστης Θεοφίλου σε λίγες μέρες συμπληρώνει τα 36 του χρόνια. Όπου κι αν αγωνίστηκε, σε Απόλλωνα, ΑΕΚ, ΑΕΛ και τώρα στον Άρη, έδινε και δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Παρόλο που το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» λήγει με το τέλος της σεζόν, ο ίδιος έχει αποφασίσει ότι θα συνεχίσει για ακόμη μια σεζόν.

«Όσο νιώθω ότι έχω τις δυνάμεις θα παίζω μπάλα. Είμαι καλά, έχω όρεξη και αν με θέλουν στον Άρη θα συνεχίσω και του χρόνου», τόνισε στο «Goal» ο έμπειρος αμυντικός. Από την αρχή της σεζόν ο Θεοφίλου έδινε τα πάντα.

Ως μεγαλύτερος και πιο έμπειρος συμβουλεύει τους νεότερους συμπαίκτες του, τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις. Αποτελεί υπόδειγμα. Και ασφαλώς ήταν τεράστια η συμβολή του στο να πραγματοποιήσει ο Άρης πολύ καλές εμφανίσεις.

«Πιστεύω ότι με λίγη τύχη θα πηγαίναμε ακόμη καλύτερα, όμως ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία και νομίζω πως με τις εμπειρίες που αποκτήσαμε την επόμενη σεζόν θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα μας. Υπάρχουν όμως ακόμη παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά», επισήμανε για την πορεία του Άρη ο Θεοφίλου.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ