aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Θα προτείνω ακόμη και αποχή από το πρωτάθλημα»

«Θα προτείνω ακόμη και αποχή από το πρωτάθλημα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάθετος είναι ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, σχετική με τη στοιχηματική δραστηριότητα, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε μάστιγα. Έχει προγραμματίσει συνεδρία για σήμερα στις 18.00 με άλλους προέδρους, για να συζητήσουν το θέμα, ώστε να μη βρεθούν τα σωματεία προ του κινδύνου αφαίρεσης βαθμών ή άλλης χρηματικής ποινής.

«Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με άλλους 3-4 προέδρους. Πρέπει να κάτσουμε σε συνεδρία για να βρούμε τις λύσεις, με τη στοιχηματική δραστηριότητα που παρατηρείται σε κάποια παιχνίδια. Θα προτείνω ακόμη και αποχή από το πρωτάθλημα αν δεν μπορούν να βρεθούν λύσεις. Δεν γίνεται για κάποιους ανεγκέφαλους να έχουμε τιμωρίες. Κάτι πρέπει να γίνει», δήλωσε χθες στην «Goal News», όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι κοιτάζουν το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερμή, την προσεχή Κυριακή. Χρειάζεται βαθμούς και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα γίνει προσπάθεια για επιστροφή στις νίκες. Ο Νικόλας Μαρτίδης καταστρώνει το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει τον Αουρέλιο, ο οποίος νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στο γόνατο.

Θα απουσιάσουν επίσης οι τιμωρημένοι Μαραγκουδάκης και Αλβάρεθ. Αυτός που έχει πολλές πιθανότητες να επανέλθει είναι ο Θεοφίλου. Υπάρχουν ακόμη εφτά παιχνίδια που ισοδυναμούν με ισάριθμους «τελικούς». Απέναντι στον Εθνικό έλειψε η ουσία που ήταν το γκολ. Βρήκαν απέναντί τους και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα (Μπογκατίνοφ) και έμειναν άσφαιροι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ