aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘα κριθεί σε βάθος χρόνου

Θα κριθεί σε βάθος χρόνου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στα δύο πρώτα παιχνίδια που έδωσε ο Άρης για το πρωτάθλημα είχε κέρδος ένα μόλις βαθμό. Στην πρεμιέρα έχασε από την ΑΕΛ (0-1) και την επόμενη αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα (0-0) μέσα στο Τσίρειο. Στάλθηκαν θετικά μηνύματα, όμως, όπως έχει δηλώσει και ο Νικόλας Μαρτίδης, όλα θα φανούν σε βάθος χρόνου. Θα αποδειχθεί στην πορεία δηλαδή και μέσα από τα αποτελέσματα μέχρι πού μπορεί να φθάσει η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Η πρώτη έξοδος των πρασίνων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση, που έχει υψηλές βλέψεις φέτος. Το ματς είναι αρκετά δύσκολο το γνωρίζουν άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη, όμως θα χρειαστεί να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα σε όλους τους τομείς για να πάρει το ζητούμενο.

Μάλλον θα γίνουν αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του τελευταίου αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν αποκλείεται να πάρουν φανέλα βασικού οι Ευσταθίου, Αουρέλιο και Αλέξε. Ο τελευταίος που ήλθε με τις καλύτερες συστάσεις, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης  και να δώσει τις λύσεις που θέλει ο προπονητής του. Μέχρι την παραμονή του αγώνα, ο Νικόλας Μαρτίδης θα είναι σε αναμονή και για τον Παγκαλο, ο οποίος προπονείται για να είναι έτοιμος και να πάρει χρόνο συμμετοχής αν χρειαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ