Θα κρατήσει τον βασικό κορμό της πορείας-έκπληξη

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ αναμένεται να συνεχίσουν και στη νέα σεζόν στην ομάδα και θα γίνει προσπάθεια να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο το ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές...

Άρχισε χθες η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Στόχος της λεμεσιανής ομάδας είναι φυσικά οι τρεις βαθμοί με τους οποίους θα ξεγνοιάσει μία και καλή, ενώ θα δώσει το δικαίωμα στην τεχνική ηγεσία να αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Με άλλους τρεις βαθμούς θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό σε ό,τι αφορά στην παραμονή και πλέον η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή θα καταστρώσουν το πλάνο τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ αναμένεται να συνεχίσουν και στη νέα σεζόν στην ομάδα και θα γίνει προσπάθεια να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο το ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Προς το παρόν τηρείται σιγή ιχθύος και τα ονόματα που ενδιαφέρουν δεν έγιναν γνωστά, όμως το σίγουρο είναι πως οι πλείστες επιλογές θα είναι από την κυπριακή αγορά. Στόχος είναι εκτός από την ποιότητα να προστεθεί και βάθος στο ρόστερ, αφού φέτος ο Άρης ταλαιπωρήθηκε από τους πολλούς τραυματισμούς και την κόπωση.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ