aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘα έχει και ο Άρης τον Γεωργιανό του

Θα έχει και ο Άρης τον Γεωργιανό του

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής φέρεται να συμφώνησε με τον Άρη και σύντομα αναμένεται να επισημοποιηθεί η σύναψη συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα στη Γεωργία, ο Τορνίκε Κιρκιτάντζε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λεμεσού.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός από τον Ιανουάριο του 2019 αγωνίζεται στη Λοκομοτίβ Τιφλίδας, με την οποία μέτρησε συνολικά 59 συμμετοχές, πέτυχε 7 τέρματα και έδωσε 8 ασίστ. Όπως σημειώνουν οι Γεωργιανοί, ο Κιρκιτάντζε είναι ο γρηγορότερος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Γεωργίας!

Εξάλλου, η ομάδα της Λεμεσού δίνει νέο φιλικό σήμερα. Μετά τη Γιαγκελόνια (1-1), θα αναμετρηθεί με τη Βίσλα Πλοκ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00. Ο Λιάσος Λουκά, που μαζί με τους συνεργάτες του δουλεύουν εντατικά προετοιμάζοντας την ομάδα, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, θέλοντας να εξαγάγει εκ νέου συμπεράσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ