aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤελευταία φορά στα πράσινα

Τελευταία φορά στα πράσινα

Χωρίς τον Κύπρο Χριστοφόρου θα πορευτεί ο Άρης στη συνέχεια της σεζόν. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», καθώς πλέον στην ποδοσφαιρική του καριέρα θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με την επικείμενη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Για την ομάδα της Λεμεσού θα είναι σίγουρα απώλεια ενόψει της συνέχειας. Ωστόσο, οι πράσινοι έχουν ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως η επιβίωσή τους εξαρτάται και από τις παραχωρήσεις των καλών ποδοσφαιριστών που διαθέτουν.

Άλλωστε, όπως λένε, δεν σκοπεύουν να αρνηθούν σε κανέναν ποδοσφαιριστή τους τη μετακίνηση σε ομάδα με υψηλότερους στόχους. Αρκεί βεβαίως να ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις τους. Κάτι που ισχύει στην περίπτωση της παραχώρησης του Χριστοφόρου στον ΑΠΟΕΛ.

Από εκεί και πέρα, η… ζωή στον Άρη συνεχίζεται με ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι πράσινοι κινούνται στους ρυθμούς του μεθαυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα, έχοντας στόχο το βαθμολογικό όφελος. Ο αντίπαλος τους είναι το μεγάλο φαβορί, όμως η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη είναι αποφασισμένη να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας με την Καρμιώτισσα (1-1).

Στο ματς της 1ης αγωνιστικής φανερώθηκαν αδυναμίες για τον Άρη. Γι’ αυτό και ο Ελλαδίτης προπονητής δούλεψε με στόχο να παρουσιάσει βελτιωμένη την ομάδα και σαφέστατα πιο έτοιμη σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στους νεοφώτιστους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ