aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Ταξιαρχία» με κυπριακό μέλλον

«Ταξιαρχία» με κυπριακό μέλλον

Ο προπονητής του Άρη, Νικόλας Μαρτίδης, απέδειξε ότι εμπιστεύεται νεαρούς Κύπριους. Οι Ανδρέας Παχίπης, Ανδρέας Φράγκος, Κούλης Παναγή, Γιάννης Ευσταθίου και Μηνάς Αντωνίου, αποτελούν τις ελπίδες της ομάδας και είναι σίγουρο, πως το κτίσιμο για τη νέα περίοδο, θα στηριχθεί και σε αυτούς. Οι δύο πρώτοι αποτελούν βασικές επιλογές του προπονητή τους στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Παχίπης στη μεσαία γραμμή έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και στα 23 του χρόνια, παρουσιάζεται έμπειρος και παθιασμένος, κάτι που τον βοηθά να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της τεχνικής ηγεσίας. Όσο δε για τον 20χρονο Φράγκο, από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται πιο ώριμος. Στο πρόσφατο ματς με τη Δόξα (4-1) πέτυχε ένα γκολ, ενώ είχε συμμετοχή στα άλλα δύο.

Ακόμη, ο Παναγή, ο οποίος έχει πολλά παιχνίδια ως βασικός, στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με το Ισραήλ πέτυχε το γκολ της νίκης (1-0), με μια καταπληκτική ενέργεια, δείγμα του ταλέντου του. Ο δρόμος για την καταξίωση δεν είναι εύκολος, όμως οι νεαροί έχουν τις δυνατότητες και με την εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο προπονητής τους, μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ